Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2014 » Лютий » 03

ЗНОВУ  РАЗОМ!

      Першої  лютневої морозної, але сонячної  суботи  в Оріхівській гімназії №1 «Сузір’я»  відбулася традиційна зустріч випускників минулих років «Знову разом!».

       Під звуки шкільного дзвоника, мелодії  пісень дитинства колишні учні поринули у приємні спогади про роки навчання у середній школі, а з часом – навчально-виховному комплексі та гімназії, зустрілися з вчителями і однокласниками.

       Тепло, щиро і святково  зустріли колишніх випускників у «Сузір’ї».  Привітав усіх присутніх у світлому затишному залі директор В.І.Галич, від імені педагогічного колективу до  присутніх звернулася учитель біології, класний керівник кількох випусків Л.М.Ляшенко, а пісню «З людьми поділюся добром» подарувала  учитель музики О.М.Гур’єва.

       Концертна програма була насиченою і  захоплюючою, адже на сцені співали і танцювали різні покоління: від сьогоднішніх першокласників до випускників 1999 року.

        Хвилини  піднесеного настрою  від запальних танців  дарували юні зірочки Анісія Онищенко і Нікіта Мякишев, Давід Левченко і Анна-Марія Комліченко, Нікіта Онищенко і Еліна Клименко, Андрій Козир і Владислава Дєнєжна, Євгенія Баранова і Радіон Слинько.  А  пісні у виконанні Миколи Пелешка, Анни Болюти і вальс сьогоднішніх одинадцятикласників  навіювали спогади про прекрасні  роки юності  та шкільні вечори відпочинку.  

      Знову, як два роки тому, впевнено почували себе танцівницями на сцені гімназії випускниці – сестри Вікторія і Ксенія Карук.   А випускниця 1999 року,  заслужена артистка естрадного мистецтва України Світлана Шапошник,  виконала  чудові народні пісні, які відомі  багатьом  поколінням учнів.

         Були на сцені і «Королеви наук»: випускниця 2009 року, а нині учитель англійської мови, класний керівник 5-В класу Дегтярь Анастасія  та майбутня випускниця Андрющенко Карина, які розповідали про свій шлях до вершини знань.

... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 03.02.2014