Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2013 » Жовтень » 28

Сьогодні - річниця визволення України від фашистських загарбників

    27 жовтня 1944 року радянські війська визволили Ужгород, а 28 жовтня вийшли до сучасного західного кордону України. Цю дату прийнято вважати днем визволення України від німецько-фашистських загарбників.

«Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто ціною власного життя зупинив фашистську навалу, підтверджуємо глибоку повагу всім, хто у жорстоких боях боровся за свободу і незалежність Батьківщини, мужньо чинив опір ворогові в підпіллі, самовіддано трудився в тилу. Ми, нащадки переможців, завжди будемо гідні ратного і трудового подвигу наших батьків і дідів, зробимо все для рідної України»(М. Азаров)

   Традиційна акція покладання квітів та квіткової гірлянди відбулася у гімназії "Сузір'я" 28 жовтня зранку, після щотижневого підняття прапора.

     

  


|: | © suzirya | Дата: 28.10.2013

До гімназії на автобусі

   Якщо ваша дитина щоранку вирушає пішки на навчання  за кілька кілометрів, безсоння і хвилювання вам гарантовані. Навіть якщо це звичайні  три кілометри, які в нашій країні вважаються пішохідною доступністю  до  навчального закладу.
   Батькам гімназистів «Сузір`я» хвилюватися нічого.
   Завдяки батьківській турботі директора Оріхівської гімназії № 1  Галича Володимира Івановича щодня шкільний автобус  доставляє  на навчання та додому  учнів із віддалених територій, а саме: з  першого  відділення, ЛМС,  вулиці  Жовтневої, села Новоандріївка.
   Щоранку вихователь Інна Михайлівна Співачук та водій Юрій Андрійович Довбня на старенькому «ПАЗі» збирають (за кілька ходок) по мікрорайонах міста Оріхова понад 50 школярів. У салоні автобуса  дітям тепло і затишно, не страшний ні дощ, ні сніг, ні вітер.
   У кожної дитини  є своє закріплене місце - звідси і порядок в автобусі, і своєчасний контроль присутніх.    
   Батьки   задоволені організованою роботою шкільного автобуса, який доставляє їх дітей до гімназії на навчання.
   … Але все одно ми мріємо, що  у «Сузір`ї» буде новий шкільний автобус, і нам зручно буде подорожувати по рідному краю, вивчаючи історію Оріхівщини і Запорізької області.

  

  

|: | © suzirya | Дата: 28.10.2013