Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2013 » Лютий » 20
23 лютого - День  Захисника  Вітчизни -
став для когось днем пам'яті, для когось - днем оспівування честі та мужності, а для більшості - Чоловічим днем, коли можна подякувати всім представникам сильної половини людства просто за те, що вони є!   І хоча Всесвітній день чоловіків святкується в усіх країнах в листопаді місяці, в нашій країні мало хто про це знає. Тандем 23 лютого і 8 березня кожен рік перетворюється на  вшанування чоловіків, плавно переходить у привітання жінок.
     Зближенню допомагає ще й те, що День  Захисника  Вітчизни - це частково свято і жінок, тих жінок, які присвятили своє життя служінню Батьківщині.
     Але слово «захисник» може розумітися  і в широкому сенсі: захисник сім'ї, домівки, людина, за якою жінка може відчути себе як за кам'яною стіною. Ось тому-то всі представниці прекрасної статі з радістю вітають і обдаровують подарунками улюблених
чоловіків, батьків, близьких, друзів і родичів-чоловіків.

     Дата 23 лютого - звична для наших співвітчизників, адже вона відзначалася ще з революційних років, з 1918 року. А от офіційна назва її змінювалась кілька разів. Спочатку це був День Червоної Армії - таку назву мало свято з 1922 року. Потім - День Радянської Армії і Військово-Морського Флоту, і тільки в  1999 році, після розпаду СРСР, 23 лютого набуло знайому нам сьогодні назву - День  Захисника Вітчизни.
     Цей день - день слави і мужності, честі та відваги! Наші захисники охороняють наш спокій і  спокій наших дітей, а ще нехай часом і хмарне,  але обов'язково мирне небо над нашою головою.
     Вітаємо всіх юнаків, чоловіків, захисників своєї батьківщини, свого домашнього тепла і затишку, свого міста, країни і, звичайно ж, миру у світі з цим чудовим святом! Будьте мужніми в будь-якій ситуації і зберігайте вірність собі, своїм принципам і, особливо, даної присяги! Бажаємо Вам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань, високих досягнень у нелегкій праці на благо держави.
Зі святом Вас, чоловіки!  
|: | © suzirya | Дата: 20.02.2013