Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2013 » Лютий » 08
В гостях у гімназії -
голова обласної державної адміністрації О. М. Пеклушенко

     8 лютого 2013 року з робочим візитом відвідав гімназію голова Запорізької обласної державної адміністрації Пеклушенко О.М.
     Метою його приїзду було з`ясувати, як йдуть до завершення ремонтні роботи на території гімназії та поцікавитись життям гімназистів.
     У розмові з директором Галичем В.І. було з`ясовано, що протягом цього навчального року було замінено всі вікна, перекритий дах та завершується утеплення приміщення.
     Далі губернатор спілкувався з гімназистами, е його цікавили відповіді на питання "Як вам навчається? Чим ви харчуєтесь? Скільки коштує обід? Які відвідуєте гуртки, секці? Які б хотіли ще культурно-розважальні центри бачити в місті?"
     Сподобалися губернатору і БІЦ, і класні кімнати, і оформлення коридорів, і те, що гімназисти вітаються першими, і що директор проводить щопонеділка лінійки, де піднімається державний прапор та звучить Державний гімн, про що він у своїй промові сказав: "У цій гімназії є чому повчитись. Нею керує справжній господар".     

      "Наступним об’єктом, котрий відвідав голова ОДА, стала гімназія №1 «Сузір’я». В освітньому  закладі 28 класів та 665 учнів. Нині їхню альма-матер активно ремонтують, щоправда, не заважаючи навчальному процесу. З фонду регіонального розвитку були виділені кошти на заміну покрівлі. За рахунок так званих «зелених інвестицій» заплановано зробити у школі капітальний ремонт. Ціна питання – більш, як два мільйони. Тут уже замінили вікна на пластикові, тепер – утеплюють фасад.  Очільник виконавчої влади області зазначає: нині працює доволі сильна команда депутатів, які спроможні залучити кошти, зокрема, на реконструкцію таких об’єктів.
       Синхрон: Олександр Пеклушенко, голова Запорізької облдержадміністрації    Это чистота, это гигиеничность, это тепло и экономия ресурсов. А главное – это удобство и комфорт для учителей и учеников».(
Телекур'єр від 11.02.13 (19:00) )
        "КОР. /за кадром/: Власне ж, гімназія може похвалитися не тільки зовнішнім виглядом. Всередині – добре налагоджений побут: обладнана бібліотека, чисті класи й просторі приміщення. Гімназисти навіть створили справжній зимовий сад із «живим» куточком. Вже багато років поспіль заклад очолює директор Володимир Галич.
Синхрон: Олександр Пеклушенко, голова Запорізької облдержадміністрації    (Я здесь увидел многое того, что мы потеряли в городах. Во-первых, дети здесь первыми здороваются со старшими. Во-вторых, каждую неделю здесь поднимается государственный флаг и звучит государственный гимн вот такими простыми вещами воспитывается порядочный патриот)( http://zodtrk.zp.ua/telekurier/print:page,1,757-telekuryer-vd-110213-1900.html )

Про візит читайте на Facebook

І на сайті Запорізької обласної державної адміністрації


Фотозвіт

|: | © suzirya | Дата: 08.02.2013