Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2013 » Січень » 29 » Реалізація проекту «Зелені інвестиції» у «Сузір'ї» продовжиться
14:01
Реалізація проекту «Зелені інвестиції» у «Сузір'ї» продовжиться
   Реалізація проекту «Зелені  інвестиції»  у «Сузір'ї» продовжиться

        29 січня з робочим візитом на Оріхівщині побував народний депутат України, заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Володимир Бандуров. У статусі народного депутата Володимир Володимирович відвідав район вже вдруге.
        Найперше, звертаючись до представників  громади Оріхівщини, депутат подякував за підтримку його кандидатури на виборах. Виступаючи перед активом району, Володимир Бандуров зупинився і на реалізації проекту «Зелені інвестиції» на трьох об'єктах: Оріхівській гімназії № 1 «Сузір'я», Малотокмачанській ЗОШ, центральній районній лікарні. Ні народного депутата, ні районну владу, ні керівників перелічених об'єктів не влаштовують темпи та якість робіт. Така ситуація склалася через ряд причин. Зокрема, було проведено заміну підрядника, що потягло за собою тимчасове припинення фінансування.
       Наприкінці свого візиту Володимир Бандуров побував у Оріхівській гімназії № 1 «Сузір'я» та ознайомився з нинішнім ходом робіт, поспілкувався  з  адміністрацією  навчального закладу, безпосередніми виконавцями робіт.
        У гімназії вже встановлено всі вікна, завершується робота з облаштування укосів. По цих двох напрямках повністю завершена  робота на другому та третьому поверхах. Через 4-5 днів планується завершення вказаних робіт. Продовжиться утеплення фасаду.
        Володимир Бандуров наголосив, що «зелені інвестиції» і далі працюватимуть на район. Нинішнього року планується включити до зазначеного проекту ще 17 об'єктів соціальної сфери Оріхівщини.




|: | © : suzirya