Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2011 » Березень » 22 » Палітра педагогічної майстерності
00:12
Палітра педагогічної майстерності

Палітра педагогічної майстерності

22 березня 2011 року в рамках методичного тижня в Оріхівській гімназії №1 «Сузір′я» відбулася педагогічна виставка особистісно орієнтованих технологій навчання учнів різних рівнів навчальних досягнень «Палітра педагогічної майстерності»,


яка стала своєрідним підведенням підсумку першого етапу роботи педагогічного колективу над реалізацією науково-методичної проблеми гімназії «Технологія роботи педагогічного колективу з учнями різних рівнів навчальних досягнень».

Ще в жовтні 2010 року в гімназії було видано наказ та розроблено Положення про проведення виставки. Цілий рік тривала напружена робота усього педагогічного колективу. У лютому 2011 року, на засіданнях профільних кафедр та методичних об′єднань розглянуто конкурсні матеріали усіх вчителів, кращі з них рекомендовано для участі в гімназійній педагогічній виставці.

У виставці-огляді стендів та захисті конкурсних робіт взяли участь:

Синчило Ірина Анатоліївна, вчитель-методист, завідувач профільної кафедри іноземних мов з проблемної теми «Формування граматичної компетенції у гімназистів з різним рівнем навчальних досягнень на уроках англійської мови».

Таран Тетяна Григорівна, вчитель української мови та літератури, спеціаліст І кваліфікаційної категорії, з проблемної теми «Використання ейдетичних матеріалів у роботі з гімназистами різних рівнів навчальних  досягнень».

Плєшкова Наталія Миколаївна, вчитель початкових класів, спеціаліст І кваліфікаційної категорії, з проблемної теми «Диференційований підхід у формуванні позитивних мотивів до навчальної діяльностіу гімназистів початкових класів».

Жукова Світлана Іванівна, вчитель-методист, керівник МО вчителів російської мови та світової літератури з проблемної теми «Формування пізнавальних інтересів учнів різних рівнів навчальних досягнень на уроках світової літератури».

Дейнега Лариса Іванівна, вчитель математики, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії з проблемної теми «Різнорівнева диференціація як стимул навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках математики».

Короєд Олена Іванівна, спеціаліст І кваліфікаційної категорії з проблемної теми «Формування валеологічної компетенції у гімназистів різних рівнів навчальних досягнень на заняттях курсу «Основи здоров′я».

Петренчук Любов Володимирівна, вчитель історії, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель – з проблемної теми «Диференційований підхід у роботі з учнями різних рівнів навчальних досягнень з історії».

Соломонов Віталій Юхимович, вчитель фізичної культури, спеціаліст вищої  кваліфікаційної категорії, керівник МО вчителів фізкультури та ДПЮ – з проблемної теми «Організація та методика проведення рухливих ігор для учнів початкових класів з урахуванням різних рівнів їх навчальних досягнень з фізичної культури».

Журі педагогічної виставки-огляду відмічає високий науково-методичний рівень усіх представлених на конкурс матеріалів, творчій підхід учасників виставки під час презентації конкурсних робіт.


Учасників виставки нагороджено дипломами, їх конкурсні роботи отримали рекомендації для публікації у періодичних фахових журналах. Переможцем педагогічної виставки «Палітра педагогічної майстерності» визнано Плєшкову Наталію Миколаїну, її нагороджено дипломом та сімейною (на 2 особи) тридцятивідсотковою путівкою до бази відпочинку. 

    Проведення педагогічної виставки сприяло активізації роботи педагогічних працівників над реалізацією науково-методичної проблеми гімназії «Технологія діяльності педагогічного колективу з учнями різних рівнів навчальних досягнень» та служило виявленню й поширенню перспективного педагогічного досвіду творчо працюючих учителів з  упровадження нових освітніх технологій, що забезпечують високі навчальні досягнення гімназистів.

Заступник директора з наукової роботи Т.М.Чабан

|: | © : suzirya