Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2015 » Вересень » 22 » Вчимося разом з юними інспекторами
12:10
Вчимося разом з юними інспекторами

     17 вересня в рамках Тижня з основ безпеки життєдіяльності в Оріхівській гімназії № 1 «Сузір’я»  відбувся виступ команди юних інспекторів дорожнього  руху «Дорожній патруль». Глядачами і безпосередніми учасниками заходу були  близько шестидесяти вихованців груп подовженого дня.
     До юних глядачів завітали Добрий Чарівник  і Бісеня, які роздали дітям цукерки і в цікавій музичній формі розповіли про правила безпечної поведінки на дорозі. Бісеня постійно провокувало учасників команди на неправильні дії, але знання правил дорожнього руху допомогли перемогти Доброму Чарівнику і його помічникам.
     Діти були у захваті від акторської майстерності учасників, активно підтримуючи виступ гучними оплесками. Не останню роль у сприйнятті дітьми дійства на  сцені відіграв реквізит: яскраві костюми, зображення дорожніх знаків, схожого на справжній світлофора, який миготів зеленим, жовтим і червоним кольорами.
    Та на цьому захід  не закінчився. Юні інспектори запросили маленьких глядачів до участі у регулюванні руху на імпровізованому перехресті на подвір’ї «Сузір’я». Найбільше дітям сподобалося брати безпосередню участь у цьому виді програми, виконуючи ролі трамвая, тролейбуса, автобуса і пішоходів. Діти засвоїли основні правила дорожнього руху, навчилися на практиці їх виконувати , що і було головною метою заходу. Фіналом стало колективне фото учасників «Дорожнього патруля», маленьких глядачів та їх вихователів.
      За прекрасну підготовку і якісне виконання програми  висловлюємо велику вдячність учасникам команди: Базарову Олегу (11-А кл.), Лобаченко Дмитру (10-А кл.), Смагіній Владиславі,  Кожухарь Владиславі , Шкрьобі Анастасії та Гмирко Інні (9-Б кл.), Носенко Анні (8-А кл.),  Скрипаль Марії і Глущенко Єлизаветі (7-А кл.),  а також їх керівнику  - соціальному педагогу гімназії Вірі Василівні Наріжній .
     Чекаємо на нові, цікаві, пізнавальні зустрічі!

                                            Пакета  О.О., Андрущенко О.А., вихователі ГПД гімназії «Сузір’я».

|: | © : suzirya