Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2014 » Вересень » 8 » 1 вересня
13:18
1 вересня

«Здрастуй, гімназіє, дитяча країно!»

 

Швидко літо пролетіло,
Осені прийшла пора.
Перше вересня настало,
У гімназії зібралась дітвора.

        

       В Оріхівській гімназії №1 «Сузір’я» новий навчальний рік розпочався урочисто і цікаво…
     На святковий збір гімназії запросили 49 першокласників з класоводами  Крат Наталією Миколаївною і Співачук Інною Михайлівною, потім традиційне  внесення Державного та Гімназійного Прапорів, колективне виконання Гімну України та гімназії.
      Зі щирими словами вітання до гімназійної родини та батьків звернувся директор,  Заслужений учитель України Володимир Іванович Галич. Секретар міської ради Людмила Михайлівна Жбанкова вручила грошову винагороду та грамоту переможниці в номінації «Учень року-2014» Дземешкевич Дар’ї і побажала усім гімназистам міцного здоров’я та гарного навчального року. Бажали успіхів у навчанні гімназистам голова ради гімназії Ірина Володимирівна Глинянко, мама першокласниці Лісаченко Алла Семенівна, королева наук гімназії Гучак Катерина.
     Вокальна група учителів (Гур’єва Олена Миколаївна, Волошина Світлана Анатоліївна, Трушова Любов Миколаївна) і  гімназистів (Качан Валерія, Білодід Ксенія, Зіненко Таїсія) та юнаки – старшокласники виконали композицію «Країна моя».
   Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих військових на Сході нашої держави, поклали квіти до меморіалу «Пам’ятаємо. Шануємо. Гордимося».
   Потім  перший урочистий дзвоник у руках першокласниці Єви Дяченко та Нікіти Войтешонка  покликав сузір’ївців  на перші уроки 2014-2015 навчального року, вперед за знаннями, успіхами і новими досягненнями.
     Хай щасливим буде гімназійне життя і мирним сонячним небо України!

Надія Іванівна Верещага,
заступник директора з виховної роботи

Фотозвіт

|: | © : suzirya