Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Вересень » 10 » 07.10.18 - День спорту в гімназії
14:50
07.10.18 - День спорту в гімназії

Спортивний феєрверк


   До Дня фізичної культури і спорту України 7 вересня в гімназії пройшло свято здорового способу життя і радості. З нагоди відзначення цього свята в гімназії почалася підготовка не лише дорослих, а й маленьких  спортсменів. До нього діти готувалися заздалегідь: вчили вірші, створювали проекти та презентації про відомих спортсменів України. Своє ставлення до здорового способу життя відобразили у малюнках.

План проведення тижня фізкультури та спорту (ознайомитися)

  Ранок розпочався дуже весело і жваво.  Учні завітали до гімназії у спортивній формі, подарувавши всім присутнім свої теплі усмішки.
  Учитель фізичної культури Лобинцева Вікторія Романівна розпочала свої привітання для молодшої ланки гімназистів, з позитивним настроєм розповіла про план на «Спортивний день». З цієї хвилини й розпочався наш веселий, жвавий ранок, який приніс купу вражень і незабутніх емоцій на весь навчальний рік.

   

 У початкових класах цей день розпочався спортивно-розважальним квестом «Фізкультуру люблять всі: і дорослі, і малі». Ранкова зарядка збадьорила і дітей і вчителів.
 Під час вітамінної перерви молодші гімназисти смакували сезонними фруктами. «Старти надій» згуртували гімназистів навколо трьох команд, які показували свою спритність у естафетах. Перемогла дружба.
  Від щирого серця дякуємо батькам, які прийшли підтримати своїх дітей у флешмобі «Тато, мама,  я  – спортивна сім’я». Приємно вразила активність батьків, які підтримували своїх дітей танцювальним запалом і позитивом.

   
   Гімназійна родина вчителів привітала своїх учнів «Спортивним флешмобом», від якого були в захваті всі. Ці емоції та враження ще надовго залишаться в нашій пам’яті.

ФОТОЗВІТ (199 світлин)

   Задоволення від цього дня отримали всі: діти, вчителі, батьки.
   Тож від щирого серця зичимо всій гімназійній родині здоров'я!

   І пам’ятайте, що у здоровому тілі - здоровий дух!

                                                            Педагог-організатор Вікторія Лобинцева

Враженнями діляться учасники:

5-А клас   6-А клас   8-Б клас   9-А клас   10-Б клас   11-А клас

|: | © : suzirya01orikhiv | Теги: Оріхів, День спорту, Оріхівська гімназія №1 Сузір'я